Træning i Holbæk


Qigong er for alle!

Qigong er bevægelseskunst, som kombinerer kropstræning med mindfulness, blide meditative bevægelser som forener krop og sind. Qigong er dynamiske og spontane bevægelser. 

Qigong er stilhed og energiarbejde, vejtrækning og meditation.

Qigong styrker immunsystemet. Giver fysisk og psykisk overskud. Qigong er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), som handler om at skabe balance og harmoni i krop og sind så alle organer og celler fungerer optimalt. Grundtanken er, at alt består af energi i bevægelse og kvaliteten af energien kan i sin grundessens deles op i Yin og Yang som skaber flow i kroppen. Men har vi spændinger eller bliver stresset, eller på anden måde påvirkes fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt, kan vores flow forandres eller helt forhindres. Det giver ubalancer, som kan udvikle sig til sygdom. Qigong løsner de forskellige blokeringer, så energien igen kommer i flow.

Jeg underviser i de 18 Lohan Hands Qi Gong, Wu Xin Qigong og de 5 dyrs leg og morskabs Qi Gong. Derudover er der forskellige andre relevante øvelser samt ansigts Qi Gong, åndedrætsøvelser og meditation. Qigong er langsomme øvelser der udføres kontrolleret og afslappet som giver en beroligende og afstressende virkning. Øvelserne styrker sener, knogler, muskler, nerverne og øger blodcirkulationen

Træning i QiGong – 1. gang er gratis.

Vi træner hver tirsdag kl. 9.00 -10.30

Ahlgade 28, 1. sal, Holbæk

Pris:

10 gange af 1 1/2 times varighed kr. 700,-